Over ons

Designtopics
Rijksweg 14
6271 AE Gulpen

Bedrijfsnaam
Annemiek-lifestyle VOF
Handelsregister Nr: 14084421
Rijksweg 146271
AE Gulpen

Handelsnaam : Designtopics       e-mail info@designtopics.nl

Eigenaar : J.H.L Heiligers en D.E.L.G.H Heiligers Borgans

BTW identificatienummer : NL 8187.82.638 B01
IORI-nummer : NL 187.82.638
Rekeningnummer : Rabobank 10 69 85 477

IBAN nummer : NL 62 RABO 0106 9854 77
Bic code: RABONL2U

Telefoonnummer

Het telefoonnummer in onze winkel Rijksweg 14 in Gulpen : 0031 - 43 450 44 19.

Wij zijn op dit telefoonnummer bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel.

Buiten de openingstijden van de winkel zijn wij bereikbaar op 0031 - 06 - 285 294 73

Openingstijden
Openingstijden winkel : Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Producten
Al meer dan 10 jaar is dit Nederlandse bedrijf met ruim 10.000 tevreden klanten leverancier van spraakmakende designmerken zoals : Absolut Lighting, Anta, Ares, Astro, Artemide, Atelier Sedab, Alessi, Azimut Industries, Baltensweiler, Bcrea, Bega, Blomus, B.lux, Bover, Boom, Cini-Nils , DAB light works , Dark, Deltalight, Disegnoluce, Estiluz, Flos, Foscarini, Fontana Arte, Ingo Maurer, Kartell, Kreon, Kunstlicht, Lirio, Luceplan, Louis Poulsen, Lumina, Metalarte, MGX by materialise, Modular lighting, Molto Luce, Nimbus, Orbit, Next, Podium, PSM Lighting, Secto design, Steng licht, Studio Italia design, Tal lighting, Technolumen, Trizio, Tobias grau, TossB, Wever en Ducre,

Verzendkosten
Wij bezorgen de producten GRATIS bij u thuis als verzekerde zending vanaf 150,00 Euro in Nederland en Belgie 

Garantie
Op onze verlichtingsarmaturen ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie.

Retour zenden
Mocht u over een product onverhoopt niet 100% tevreden zijn, dan kunt u het binnen 14 dagen, onbeschadigd, retour zenden.

Reparatie
Voor de reparatie van de door u in Nederland gekochte verlichtingsarmaturen maken wij u graag een vrijblijvende aanbieding. In onze showroom kunt u terecht voor vragen en advies.

Herroepingsrecht 

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. 

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Disclaimer

De website van Designtopics (de Designtopics-website ) wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Designtopics streeft naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie, producten en diensten op de Designtopics-website. Designtopics garandeert niet dat de inhoud van de designtopics-website juist of volledig is. Ondanks alle aan de samenstelling van de Designtopics-website bestede zorg, kan noch de redactie, noch Designtopics aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die in de designtopics-website voor zou kunnen komen of voor de gevolgen van het gebruik van de Designtopics-website. Ook is zij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de Designtopics-website. Designtopics aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de Designtopics-website. 


Onze winkel aan de rijksweg 14 in Gulpen
 

designtopics-rijksweg.jpg

 

 

winkelaanzicht-rijksweg-14-.jpg

 

Interieur van de winkel aan de Rijksweg 14 in Gulpen

interieur-designtopics-1.jpg

 

interieur-designtopics-2.jpg

 

interieur-designtopics-3.jpg

 

interieur-designtopics-4.jpg

 

 

Een groot deel van de producten die wij via de website aanbieden leveren wij uit voorraad. Voor de producten die wij niet uit voorraad leveren hebben wij met onze leveranciers afspraken gemaakt om op deze wijze de levertijd zo klein als mogelijk de houden.

magazijn-designtopics-1-1.jpg

 

magazijn-designtopics-2-2.jpg

 

magazijn-designtopics-3-1.jpg


In onze showroom kunt u terecht voor vragen en advies.

Wij leveren bij uw verlichtingsarmatuur de bijpassende ECO lichtbronnen van de bekende A-merken zoals Philips, Osram,  Sylvania en Leuci. Ook voor bijbehorende elektronische transformatoren of dimmers bent u bij ons aan het juiste adres.

Met het brede assortiment aan woonaccesoires van designtopics ben u in staat uw leefomgeving naar uw wensen vorm te geven. De woninginrichting zegt namelijk veel over iemand zijn persoonlijkheid. Volgende merken kunnen wij u aanbieden : Alessi, Blomus, Jacob Jensen, Stadler Form, Guzzini en Gorissen deponti.