Over ons

 

Designtopics
Snellius 1 - A11
6422 RM Heerlen 


Annemiek-lifestyle VOF
Handelsregister Nr: 14084421

Handelsnaam: Designtopics

E-mail info@designtopics.nl

Eigenaar : J.H.L Heiligers en D.E.L.G.H Heiligers Borgans

BTW identificatienummer : NL 8187.82.638 B01
IORI-nummer : NL 187.82.638

Rekeningnummer : Rabobank 010 69 85 477
IBAN nummer : NL 62 RABO 0106 9854 77

Telefoonnummer
Het telefoonnummer in Gulpen : 0031 - 43 450 44 19.

Producten
Al meer dan 13 jaar is dit Nederlandse bedrijf met ruim 10.000 tevreden klanten leverancier van spraakmakende designmerken zoals : Absolut Lighting, Anta, Astro, Artemide, Atelier Sedab, Alessi, Baltensweiler,  Bega, Blomus, B.lux, Bover, Boom, Cini-Nils ,  Dark, Deltalight, Disegnoluce, Estiluz, Flos, Foscarini, Fontana Arte, Ingo Maurer, Kartell, Kreon, Kunstlicht, Lirio, Luceplan, Lumina, Metalarte, Modular lighting, Molto Luce, Nimbus, Orbit, Next, Podium, PSM Lighting, Secto design, Steng licht, Studio Italia design, Tal lighting, Technolumen, Trizio, Tobias grau, TossB, Wever en Ducre,

Verzendkosten
Wij bezorgen de producten GRATIS bij u thuis als verzekerde zending vanaf 150,00 Euro in Nederland en Belgie 

Garantie
Op onze verlichtingsarmaturen ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie.

Retour zenden
Mocht u over een product onverhoopt niet 100% tevreden zijn, dan kunt u het binnen 14 dagen, onbeschadigd, retour zenden.

Herroepingsrecht 
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. 

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Disclaimer
De website van Designtopics (de Designtopics-website ) wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Designtopics streeft naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie, producten en diensten op de Designtopics-website. Designtopics garandeert niet dat de inhoud van de designtopics-website juist of volledig is. Ondanks alle aan de samenstelling van de Designtopics-website bestede zorg, kan noch de redactie, noch Designtopics aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die in de designtopics-website voor zou kunnen komen of voor de gevolgen van het gebruik van de Designtopics-website. Ook is zij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de Designtopics-website. Designtopics aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de Designtopics-website. 

Privacybeleid 

Via onze website bieden wij verlichting en woonaccessoires aan.
Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. Designtopics – Luc Heiligers is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere organisaties of bedrijven. Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. 

Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

Duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

Het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

 

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Telefonisch onder telefoonnummer 0031 - 434504419 op Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18:00 uur

Via E-mail door gebruik te maken van het contactformulier op onze website of via het E-mailadres info@designtopics.nl

Via Post aan het volgende adres : Designtopics, T.a.v. L. Heiligers Snellius 1 - A11 6422 RM Heerlen 

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten op onze websites jij kiest te gebruiken. 

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze website.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal betalingen in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. 

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Beveiligen en bewaren

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

Als je een account hebt kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzingen. 

Telefonisch onder telefoonnummer 0031 - 434504419 op Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur

Via E-mail door gebruik te maken van het contactformulier op onze website of via het E-mailadres info@designtopics.nl

Via Post aan het volgende adres : Designtopics, T.a.v. M. Heiligers Snellius 1 - A11 6422 RM Heerlen 

Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage ,je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Je kunt hier bijvoorbeeld de ‘KopieID’ app voor gebruiken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 31-maart 2018.

 

Een groot deel van de producten die wij via de website aanbieden leveren wij uit voorraad. Voor de producten die wij niet uit voorraad leveren hebben wij met onze leveranciers afspraken gemaakt om op deze wijze de levertijd zo klein als mogelijk de houden.

Wij leveren bij uw verlichtingsarmatuur de bijpassende ECO lichtbronnen van de bekende A-merken zoals Philips, Osram,  Sylvania en Leuci. Ook voor bijbehorende elektronische transformatoren of dimmers bent u bij ons aan het juiste adres.

Met het brede assortiment aan woonaccesoires van designtopics ben u in staat uw leefomgeving naar uw wensen vorm te geven. De woninginrichting zegt namelijk veel over iemand zijn persoonlijkheid. Volgende merken kunnen wij u aanbieden : Alessi, Blomus, Jacob Jensen, Stadler Form, Guzzini