Winter Light Festival

2017-04-10  

Van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 vindt de vijfde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. De werken zijn langs een vaarroute, de Water Colors en een wandelroute, de Illuminade, geplaatst. Meer informatie over de verschillende kunstroutes, tickets en openingstijden vind je in onderstaande link.Amsterdam Light Festival is een cultureel festival voor jong en oud dat jaarlijks de pracht van de stad in de schijnwerpers zet. Het festival vindt plaats in het centrum van de stad en is zowel met een vaarroute als een wandelroute te bewonderen. Voor beide routes werken we samen met official partners die tickets of arrangementen aanbieden.
Salone del mobile 2017 milaan

2017-04-10  

Euroluce 2017 is de Internationale verlichtingsbeurs die onderdeeel is van de Salone del Mobile in Milaan. Met 38.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en 450 van de beste exposanten in de sector, waarvan de helft buitenlands, de International Lighting Exhibition - tijdens zijn 29e editie - wordt erkend als de wereldwijde benchmark-verlichting tentoonstelling, waar de technologische innovatie en design cultuur centraal staan .Het grote scala aan producten omvat de allernieuwste apparatuur voor buiten, binnen-en industriële verlichting. Verlichting voor shows en evenementen, ziekenhuis verlichting en speciaal gebruik verlichting, domotica en verlichtingssystemen, lichtbronnen en verlichting toepassing software. Euroluce is niet alleen de ontmoetingsplaats en zakelijke locatie bij uitstek, het is ook de meest avant-garde vakbeurs op het gebied van eco-duurzaamheid en energiebesparing in zowel de decoratieve en de lichttechniek sectoren. Euroluce 2017

2017-04-10  

Light and Sound Immersion

2017-04-10  

Color Field Immersion is based on the Ganzfeld experiments, a technique used in parapsychology in the 70s as a way of invoking telepathy. Color Field Immersion involves masking the audience with semi-transparent blindfolds onto which light projections are mapped. Similar to sensory deprivation, Color Field Immersion provides perceptual confusion, replacing the entirety of each audience member’s visual field with washes of color, line, and movement – often inducing hallucinations.