Product 1 van 15Volgende: Artemide teti wit Laatste: Tossb rozetta wit
€ 960.00

Artemide pipe ceiling led


Ontwerp Herzog en de Meuron

Artemide pipe terra is een decoratieve vloerlamp met een organische vormgeving nr. 0671W10A. De bloemvormige verlichtingsarmatuur heeft door zijn flexibele steel de mogelijkheid met uitgestraalde licht te richten in elke gewenste richting. De bloemkelk is voorzien van een krachtige 27 watt LED lichtbron met een helder witte lichtkleur van 2700K en een lichtopbrengst van 2.143 lm . De plafondlamp is dimbaar. De totale hoogte van deze plafondlamp bedraagt 1.180 mm. De bloemvormig lichtbronhouder heeft een doorsnede van 21 cm. Verzendkosten binnen Nederlanden en Belgie bij betaling vooraf 0,00 Euro. Verzenden onder rembours 12,50 Euro.

 

Fabrikant: Artemide

In 1960 werd Artemide opgericht door Ernesto Gismondi Het hoofdkantoor is gevestigd in Pregnana de buurt van Milaan. Met 24 dochterondernemingen en een wereldwijd distributienetwerk, waaronder meer dan 55 eigen showrooms in de belangrijkste steden van de wereld. Het bedrijf is een van de toonaangevende fabrikanten van licht en design. Artemide producten worden verkocht in 98 verschillende landen. Met haar 5 fabrieken in Italië, Frankrijk, Hongarije en Canada, 2 glasfabrieken en een onderzoek en innovatie structuur ondersteund door cutting-edge prototyping en testlaboratoria. Er werken momenteel 750 medewerkers, waaronder 60 die betrokken zijn bij onderzoek naar nieuwe Lichtoplossingen. Het technologisch onderzoek, de dialoog met grote architecten, maar ook het bestuderen van de socio-culturele ontwikkelingen zijn kenmerken die vanaf het begin bij Artemide aanwezig zijn. Artemide combineert de nieuwste technologie met oude kennis - perfecte vormgeving en bovendien duurzaam geproduceerd

Ontwerper: Herzog - De Meuron

Herzog & de Meuron is een vennootschap onder leiding van vijf Senior Partners - Jacques Herzog, Pierre de Meuron, Christine Binswanger, Ascan Mergenthaler en Stefan Marbach. Jacques Herzog en Pierre de Meuron vestigen hun kantoor in Bazel in 1978. Het partnerschap is gegroeid door de jaren heen - Christine Binswanger is in 1994 als partner aangesloten, gevolgd door Robert Hösl en Ascan Mergenthaler in 2004, Stefan Marbach in 2006, David Koch En Markus Widmer in 2008, Esther Zumsteg in 2009, Andreas Fries in 2011 en Vladimir Pajkic in 2012. Een internationaal team van 34 Associates en ongeveer 300 medewerkers werkt aan projecten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Bazel met vestigingen in Hamburg, Londen, Madrid en New York. Herzog & de Meuron hebben een breed scala aan projecten ontwikkeld vanuit de kleine schaal van een prive-woning naar de grote omvang van het stedelijke ontwerp. Terwijl veel van hun projecten erkende openbare faciliteiten zijn, zoals hun stadions en musea, hebben ze ook diverse, vooraanstaande privéprojecten uitgevoerd, waaronder appartementengebouwen, kantoren en fabrieken. De praktijk is in 2001 al in 2007 bekroond met talloze prijzen, waaronder "The Pritzker Architecture Prize" (USA) in 2001, de "Royal Royal Gold Medal" (UK) en de "Praemium Imperiale" (Japan).

Technische informatie

  • Algemeen

    • Artikelnummer0671W10A
    • FabrikantArtemide
    • Garantie5 jaar na registratie op www.artemide.com
    • Kleur kapWit
    • OntwerperHerzog - De Meuron
    • Lichtstroom1763 lm
  • Elektrische eigenschappen

    • Dimbaarja
    • IP-waardeIP20
    • Spanning230 V.
  • Afmetingen

    • Lengte1180 mm
    • Diameter210 mm